Vredespaleis

Visitors Centre

Welkom!
Wij heten u graag welkom in het Visitors Centre van het Vredespaleis.
Een eigentijdse tentoonstelling en een indrukwekkende film geven u in 30 tot 45 minuten een introductie op de totstandkoming van het Vredespaleis en de gerechtelijke instellingen die hier gevestigd zijn. De informatie is beschikbaar via een audiotour in tien talen, namelijk Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Chinees, Russisch, Arabisch, Italiaans en Portugees. Ook is er een audiotour speciaal voor kinderen.

Openingstijden & Reserveren
Het Visitors Centre is deze zomer geopend van 13 tot 17 uur.

Om het aantal bezoekers te kunnen reguleren moeten wij u vragen om voor uw bezoek te reserveren. Dit kan tot 15 minuten voorafgaand aan uw komst. U kunt tot een kwartier vóór of na de tijd die op uw ticket staat naar binnen. Een bezoek aan het Visitors Centre is gratis. Een donatie wordt bijzonder op prijs gesteld.

Wilt u liever uw bezoek aan het Visitors Centre combineren met een rondleiding, klik hier voor meer informatie.


Reserveer hier uw bezoek

   
Volwassenen
Kinderen t/m 7 jaar
 


Wij zorgen ervoor dat het Visitors Centre en onze apparatuur frequent en zorgvuldig worden schoongemaakt. U kunt er ook voor kiezen om voor de audiotour uw eigen koptelefoon of oortjes mee te nemen. Lees hier meer over onze aanpak om de gezondheid van onze gasten en die van de medewerkers te beschermen (in het Engels).