Vredespaleis

Visitors Centre

Welkom! 

We heten u van harte welkom in het Visitors Centre van het Vredespaleis. Het Visitors Centre bevindt zich in het entreegebouw voor het paleis. Vanaf hier heeft u een schitterend uitzicht op het Vredespaleis en de tuin. Het paleis en de tuin zijn alleen te bezoeken met een rondleiding. 

Audiotour 

In het Visitors Centre kunt u een eigentijdse tentoonstelling en een indrukwekkende film over de geschiedenis van het Vredespaleis en de gerechtelijke instellingen die hier gevestigd zijn bekijken. 

Een bijbehorende audiotour neemt u mee door het verhaal van het Vredespaleis en bevat tevens het geluid van de film. De audiotour kunt u via uw eigen mobiele telefoon, beluisteren. Indien nodig, zijn er koptelefoons beschikbaar.   

De audiotour duurt 30 tot 40 minuten, is gratis en verkrijgbaar in 10 talen. Namelijk Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Portugees, Chinees, Russisch, en Arabisch. Ook is er een audiotour speciaal voor kinderen in het Nederlands en Engels.  

Informatie voor uw bezoek  

Het Visitors Centre is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 12:00 tot 17:00, en op zaterdag en zondag van 12:00 tot 16:00. Er is geen reservering nodig. Het bezoek aan het Visitors Centre is gratis, een donatie wordt bijzonder op prijs gesteld. 

Openingstijden tijdens de feestdagen:

Wij zorgen ervoor dat het Visitors Centre en onze apparatuur frequent en zorgvuldig worden schoongemaakt. U kunt er ook voor kiezen om voor de audiotour uw eigen koptelefoon of oortjes mee te nemen.