Vredespaleis

Over het Vredespaleis

Het Vredespaleis in Den Haag huisvest het Permanent Hof van Arbitrage, het Internationaal Gerechtshof van de Verenigde Naties en de Haagse Academie voor Internationaal Recht. Deze  instellingen worden ondersteund door de Bibliotheek van het Vredespaleis, een van de meest prestigieuze bibliotheken op haar vakgebied. De Carnegie Stichting is de eigenaar en beheerder van het Vredespaleis.


Introductiefilm

De onderstaande introductiefilm verstrekt meer informatie over het Vredespaleis en de werkwijze van de hoven. De spreektaal in de video is Engels.

Copyright Carnegie Stichting – Vredespaleis. Niets uit deze video mag elders gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming.


Virtuele 360° tour
In aanvulling op de rondleidingen in het Vredespaleis, kan dit internationale icoon van “Vrede door recht” ook online worden bezocht met behulp van een 360-graden virtuele tour. Klik op de afbeelding hieronder om naar de virtuele tour te gaan.

Copyright Carnegie Stichting – Vredespaleis. Niets uit deze virtuele tour mag elders gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming.