Vredespaleis

Geef het Vredespaleis je stem!

05-11-2019

Vertel jij graag een verhaal of vind je het ontzettend leuk om uit een boek voor te lezen? Hangt iedereen aan je lippen omdat het zo spannend of misschien wel een beetje verdrietig is? Misschien heb je wel ontdekt dat jij supergoed een tekst kunt voordragen op een podium of…dat je het liefst iedere week een spreekbeurt houdt?   

In het Bezoekerscentrum van het Vredespaleis vertellen we iedere dag aan heel veel mensen het mooie verhaal over het Vredespaleis. Waarom het gebouwd is, voor wie en waarom het heel belangrijk is dat het er staat. Dit verhaal vertellen we via een audiotour, aan ouders maar ook aan kinderen. En ja…dat verhaal is natuurlijk nog veel leuker! Voor Nederlandse kinderen is er al sinds twee jaar een audiotour te beluisteren, maar nog niet voor kinderen die Engels spreken. Dat willen we heel graag veranderen! 

We zoeken daarom twee kinderen tussen de 10 en 14 jaar – een jongen en een meisje- die een beetje Nederlands, maar vooral vloeiend Engels spreken en lezen, om het kinderverhaal in het Engels in te spreken. Zou jij dat graag doen omdat je zo kinderen uit de hele wereld iets moois kunt vertellen? Of omdat het je gewoon een hele leuke ervaring lijkt? Kom dan luisteren naar de Nederlandse kinderaudiotour in ons Bezoekerscentrum en stuur vóór 1 december een e-mailtje naar publiekszaken@carnegie-stichting.nl. Voeg wel een klein ingesproken verhaaltje aan je e-mailtje toe (max. 3 minuten) zodat we je stem alvast even kunnen beluisteren.   

Je krijgt van ons een berichtje terug waarin we je uitleggen wat we precies van je verwachten. En hoe we je gaan bedanken! 

We hopen snel iets van je…te horen!