Vredespaleis Vrede door Recht

Rondleidingen

In het paasweekeinde zijn er van vrijdagmiddag 30 maart tot en met maandag 2 april rondleidingen in het Vredespaleis! Daarnaast kunt u ook nog genieten van een high tea of brunch arrangement!

Speciale arrangementen tijdens het Paasweekend

In het Paasweekend bieden wij de mogelijkheid om een rondleiding te combineren met een brunch of High Tea. Na afloop ontvangt u een decoratief koekblikje waarop motieven uit het Vredespaleis zijn afgebeeld, gevuld met verse koekjes.

High Tea 

U wordt om 13.45 verwacht in het Visitors Centre, waar u een audiotour krijgt uitgereikt. Om 14.20 start te rondleiding door het Vredespaleis. Na de rondleiding kunt u van alle indrukken die u opdeed genieten tijdens een goed verzorgde High Tea bij Café Blossom, naast het Vredespaleis.

De tour duurt 55 minuten. Voertaal Nederlands. Kosten arrangement: €34 pp (kinderen €20 pp, ter plekke af te rekenen) Dit arrangement wordt aangeboden op 30 maart en op 2 april.

Paasbrunch

Wilt u voorafgaand aan een rondleiding samen met vrienden of familie genieten van een Paasbrunch? Boek dan het Brunch Arrangement. U wordt tussen 9.30 en 9.45 verwacht in Café Blossom. Na een ontspannen en smakelijk begin van de dag, gaat u naar het Visitors Centre van het Vredespaleis. Na het beluisteren van de audiotour wordt u door een gids rondgeleid in het Vredespaleis. Dit arrangement wordt aangeboden op 2 april.

De tour duurt 55 minuten. Voertaal Nederlands. Kosten arrangement: €34 pp (kinderen €20 pp, ter plekke af te rekenen).

Bent u na een rondgang in het Visitors Centre nieuwsgierig geworden wat zich achter de imposante façade van het Vredespaleis bevindt? Reserveer hier uw plek in een rondleiding.

peacepalace_008(1)