Vredespaleis

Feestprogramma Vredespaleis

Nieuwsbericht | 13-12-2019

Het is alweer december! Maar tijdens de laatste weken van het jaar staan er nog uiteenlopende feestelijke activiteiten bij ons ingepland. Het Vredespaleis heeft voor de kerstvakantie een speciaal feestdagenprogramma voorbereid dat zowel voor volwassenen als voor kinderen geschikt is.

         

20 december t/m 5 januari: Reguliere rondleidingen door het Vredespaleis
Eind december en begin januari zijn er bijna dagelijks rondleidingen door het Vredespaleis. Ook het Visitors Centre van het Vredespaleis is dagelijks geopend, speciaal in deze twee weken ook op de maandag.

21 december: Kunst & Kunstnijverheid in het Vredespaleis – extra tour onder leiding van ervaren kunsthistorica
Wie waren de ontwerpers van het fascinerende interieur van het Vredespaleis en waarom maakten ze er juist dit van? Wat zegt dat over de tijd? En hoe hebben de ontwerpers hun visie op vrede weten te vertalen in beeld? Neem deel aan deze bijzondere kunsthistorische rondleiding op 21 december.

5 januari: Kinderworkshop ‘Maak je dromen waar – Over de dromen van Andrew Carnegie’
Maak kennis met Andrew Carnegie en zijn wereldberoemde bibliotheek in het Vredespaleis! Na een avontuurlijke reis door de magazijnen vol bijzondere boeken en een kijkje in het Vredespaleis zelf, maak je je eigen dromenvanger. Deze workshop is alleen voor kinderen.

23, 24, 27 december &  2, 3, 4 januari: Speciaal Arrangement Kerstvakantie
In de kerstvakantie bieden wij de mogelijkheid om een rondleiding door het Vredespaleis te combineren met een heerlijke winterse High Tea! Na afloop ontvangen de deelnemers een decoratief koekblikje waarop motieven uit het Vredespaleis zijn afgebeeld, gevuld met verse paleiskoekjes. Na de rondleiding kunnen de deelnemers van alle indrukken nagenieten tijdens een goed verzorgde High Tea bij Café Blossom, naast het Vredespaleis. Inclusief een glas glühwein of huisgemaakte ijsthee. Meer informatie over dit arrangement vindt u hier.