Vredespaleis

Interactieve online rondleiding

Nu congressen, meetings en zelfs bedrijfsuitjes online moeten plaatsvinden, biedt de Carnegie Stichting interactieve online rondleidingen aan door het wereldwijde icoon van ‘Vrede door Recht’. Zo kunnen bezoekers uit de hele wereld onder leiding van een van onze deskundige gidsen op afstand een bijzondere indruk opdoen van het Vredespaleis.

Wilt u een virtuele bijeenkomst van uw organisatie verrijken met een live rondleiding door het Vredespaleis? Onze gidsen kunnen op basis van uw wensen een toelichting geven op de geschiedenis van het Vredespaleis, de kunstwerken in het gebouw of de werkwijze van de twee gerechtshoven. Groepen kunnen via de onderstaande button meer informatie en een prijsindicatie aanvragen. Deze aanvraag is uiteraard geheel vrijblijvend.

 


Beoordelingen van onze virtuele gasten
Wij vroegen onze virtuele bezoekers die  aan een interactieve online rondleiding hebben deelgenomen, om hun beoordeling en ervaring:

  •  “Wat was dit een leuke, interessante rondleiding. Het is fijn dat dit zo kan en zeker de moeite waard om weer eens live het Vredespaleis te gaan bezoeken! Het heeft me goed gedaan, al is het online, in plaats van de online-meetings die ik dagelijks heb. Mijn hart heeft een sprongetje gemaakt.”

NVWA, Nederland

  • “Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heb genoten van de rondleiding. Ik vond het verhaal erg interessant en ik vond onze gids, Anne, het rondleiden heel leuk doen. Ze wist mij in ieder geval zeer geïnteresseerd te houden. Ook het intermezzo met de directeur van de bibliotheek, de heer Jeroen Vervliet, was erg leuk en gaf een mooi inkijkje in de collectie en de gebruikers van de bibliotheek. Ook het ingebrachte spelelement maakte dat ik tot op het laatst zeer geboeid bleef luisteren.”

NVWA, Nederland

  • “Een groot succes! Veel dank voor het organiseren van een geslaagde virtuele tour afgelopen vrijdag. De bijna 60 “aanwezige” leden waren zeer onder de indruk van de rondleiding en de enthousiaste en originele manier waarop Anne ons liet kennismaken met het Vredespaleis. Ook de technische kant verliep prima. Een goed initiatief om op deze manier toch een rondleiding te kunnen realiseren.”

Anglo-Netherlands Society