Vredespaleis

Verhuur accommodaties

Op zoek naar een unieke en inspirerende locatie voor uw evenement? Het Vredespaleis biedt een unieke ambiance voor een vergadering, symposium, brainstorm, receptie of diner.
Het paleis heeft een divers aanbod aan zalen die voor verschillende activiteiten en evenementen gebruikt kunnen worden. Op deze website worden de zes belangrijkste beschikbare ruimtes gepresenteerd: het Auditorium incl. Foyer, de Historische Leeszaal, de Seminar Ruimte, de Arbitrage Suite, de Entreehal en het Bezoekerscentrum.

Neemt u vrijblijvend contact op: events@carnegie-stichting.nl

Zaalcapaciteit en voorzieningen
De zalen hebben een capaciteit van 10 tot 350 personen. Alle zalen hebben daglicht, comfortabele stoelen en moderne audiovisuele voorzieningen. Het Vredespaleis biedt verschillende arrangementen aan, zoals een vergaderarrangement, inclusief koffie en lunch. Ook zijn er (op aanvraag) rondleidingen door het Vredepaleis mogelijk.

Voorwaarden
Alle bijeenkomsten die op het terrein van het Vredespaleis gefaciliteerd worden, moeten in lijn zijn met de activiteiten en de missie van het Vredespaleis. Verdere huurvoorwaarden vindt u hier.