Vredespaleis

Rondleidingen


In het Paleis
Om verspreiding van het coronavirus Covid-19 te voorkomen zijn er in de komende periode geen rondleidingen voor groepen mogelijk in het Vredespaleis. Deze informatie wordt wekelijks bijgewerkt. Wel verzorgen wij op verzoek virtuele live – tours op maat.

RondOm het Paleis & de Paleistuinen
Wij bieden u tevens de mogelijkheid om het terrein te verkennen. Tijdens een wandeling door de historische tuinen rondom het Vredespaleis krijgt u een goed beeld van de verschillende gebouwen op het terrein, hun bijzondere architectuur en de manier waarop ze met elkaar en de tuin samenhangen. Kunstwerken vertellen iets over de waarde van wat er in en om het Vredespaleis plaatsvindt. Deze wandeling rondom het Vredespaleis biedt u een bijzonder en verrassend perspectief! Boek voor deze rondleiding ‘RondOm Paleis’.

Voordat uw rondleiding van start gaat, luistert u ter introductie hierop naar een audiotour in het Visitors Centre. Een ticket voor deze introductie gevolgd door de tuinwandeling kost € 11. Kinderen onder 8 jaar mogen gratis mee. De duur van de wandeling is circa 50 tot 60 minuten, het bezoek aan het Visitors Centre duurt 30 à 40 minuten. De tuinen zijn niet begaanbaar voor rolstoelen of scootmobielen.

Bent u vooral benieuwd naar welke planten en bomen er in de tuin te vinden zijn, waarom er voor dit groen gekozen is en wat er zoal bij het onderhoud van de tuin komt kijken? Iedere donderdag kunt u om 14 uur met de tuinman zelf op stap! Hier vindt u meer informatie over de tuinrondleiding.

Let op:

We zien er naar uit u te mogen verwelkomen in het Vredespaleis!

   
Kies de gewenste taal van uw rondleiding
Volwassenen
Kinderen t/m 7 jaar
Hoeveel van de opgegeven personen gebruiken een rolstoel of rollator (max. 2 per groep)