Vredespaleis

Rondleidingen

Op dit moment worden er twee verschillende soorten rondleidingen aangeboden:
RondOm het Paleis & In het het Paleis

Rondleiding Paleis
Na een rondgang in het Visitors Centre zult u nieuwsgierig geworden zijn naar wat zich achter de imposante façade van het Vredespaleis bevindt. De deuren van het Vredespaleis openen zich een aantal dagen per jaar voor het publiek. Een gids vertelt u over het gebouw, de instellingen die er gehuisvest zijn en de kunstwerken waarmee het paleis is aangekleed. Tijdens uw rondgang doet u de Grote Rechtszaal, de Kleine Rechtszaal en de Japanse Zaal aan, zo krijgt u een impressie van de mooiste ruimtes in het gebouw. 

Een ticket voor deze rondleiding door het Vredespaleis kost € 15,00 per persoon, de entree voor kinderen tot en met 7 jaar is gratis. Er zijn geen kortingsregelingen. De paleisronde is niet geschikt voor jonge kinderen. Deze bijzondere paleisbezoeken worden aangeboden in het Nederlands en Engels. Een groep bestaat uit maximaal 20 personen. Wij dragen er zorg voor dat u voldoende afstand kunt houden van uw medebezoekers.

RondOm het Paleis 
Wij bieden u tevens de mogelijkheid om het terrein te verkennen. Tijdens een wandeling door de historische tuinen rondom het Vredespaleis krijgt u een goed beeld van de verschillende gebouwen op het terrein, hun bijzondere architectuur en de manier waarop ze met elkaar en de tuin samenhangen. Kunstwerken vertellen iets over de waarde van wat er in en om het Vredespaleis plaatsvindt. Deze wandeling rondom het Vredespaleis biedt u een bijzonder en verrassend perspectief! Boek voor deze rondleiding ‘RondOm Paleis’.

Voordat uw rondleiding van start gaat, luistert u ter introductie hierop naar een audiotour in het Visitors Centre. Een ticket voor deze rondleiding kost € 12,50. Kinderen onder 8 jaar mogen gratis mee. Deze rondleiding vindt plaats rondom het paleis, het zelf paleis wordt niet bezocht. De duur van de wandeling is circa 50 tot 60 minuten, het bezoek aan het Visitors Centre duurt 30 à 40 minuten. De tuinen zijn niet begaanbaar voor rolstoelen of scootmobielen.


Let op:

We zien er naar uit u te mogen verwelkomen in het Vredespaleis!

   
Kies de gewenste taal van uw rondleiding
Volwassenen
Kinderen t/m 7 jaar
Hoeveel van de opgegeven personen gebruiken een rolstoel of rollator (max. 2 per groep)
 

Bij technische problemen tijdens het boekingsproces kunt u een e-mail sturen naar visit@peacepalace.org.