Vredespaleis Vrede door Recht

Rondleidingen

Bent u na een rondgang in het Visitors Centre nieuwsgierig geworden wat zich achter de imposante façade van het Vredespaleis bevindt? Een aantal weekenden per jaar worden de deuren van het Vredespaleis geopend voor het publiek. Een gids vertelt u over het gebouw en de instellingen die erin gehuisvest zijn. Een rondgang door de Grote en Kleine Rechtszaal, de gaanderijen en de Japanse Zaal geeft u een impressie van de mooiste ruimtes in het gebouw.

Kaarten voor een rondleiding door het Vredespaleis zijn alleen te koop via deze website. Een ticket kost € 11. Er zijn geen kortingsregelingen. Kinderen t/m 7 jaar mogen gratis deelnemen aan de reguliere rondleiding (max. twee kinderen per volwassene). De rondleidingen zijn niet geschikt voor jonge kinderen. Rondleidingen duren ca. 45 minuten en worden aangeboden in het Nederlands, Engels en Duits. Een groep bestaat uit maximaal 20 personen.

Let op:

  • Entree is enkel mogelijk op vertoon van een geldig paspoort of EU ID kaart/rijbewijs.
  • Het is niet toegestaan te fotograferen in het paleis. Het Vredespaleis is beperkt toegankelijk voor kinderwagens, rolstoelen en rollators. Scootmobielen kunnen niet worden toegelaten.
  • Wij raden u van harte aan de tentoonstelling en film in het Visitors Centre te bekijken voordat u deelneemt aan de rondleiding. Een rondgang in het Visitors Centre duurt 30 tot 45 minuten.

We zien er naar uit u te mogen verwelkomen in het Vredespaleis!

 

   
Kies de gewenste taal van uw rondleiding
Volwassenen
Kinderen t/m 7 jaar
Hoeveel van de opgegeven personen gebruiken een rolstoel of rollator (max. 2 per groep)