Vredespaleis

Rondleidingen


In het Paleis
Om verspreiding van het coronavirus Covid-19 te voorkomen zijn er in de komende periode geen rondleidingen voor groepen mogelijk in het Vredespaleis. Deze informatie wordt wekelijks bijgewerkt. Wel verzorgen wij op verzoek virtuele live – tours op maat.

RondOm het Paleis
Wij bieden u tevens de mogelijkheid om onder leiding van een gids het terrein te verkennen. Tijdens een wandeling door de historische tuinen rondom het Vredespaleis krijgt u een goed beeld van de verschillende gebouwen op het terrein, hun bijzondere architectuur en de manier waarop ze met elkaar en de tuin samenhangen. Kunstwerken vertellen iets over de waarde van wat er in en om het Vredespaleis plaatsvindt. Deze wandeling rondom het Vredespaleis biedt u een bijzonder en verrassend perspectief!

Voordat uw rondleiding van start gaat, luistert u ter introductie hierop naar een audiotour in het Visitors Centre. Een ticket voor deze introductie gevolgd door de tuinwandeling kost € 11. Kinderen onder 8 jaar mogen gratis mee.
Deze tour gaat alleen door de tuinen, u gaat niet het paleis binnen. De duur van de wandeling is circa 50 minuten, het bezoek aan het Visitors Centre duurt 30 à 40 minuten. De tuinen zijn niet begaanbaar voor rolstoelen of scootmobielen.

Let op:

  • Entree is enkel mogelijk op vertoon van een geldig paspoort of EU ID kaart/rijbewijs.
  • Alle deelnemers komen langs een metaaldetectiepoort. Voor zwangere vrouwen en personen met een pacemaker kan een uitzondering gemaakt worden, er is een handmetaaldetector beschikbaar.
  • Tassen, fototoestellen en mobiele telefoons mogen niet meegenomen worden naar het paleis en kunnen in een kluisje in het Visitors Centre worden opgeborgen. In verband met de beschikbare ruimte bij de kluisjes vragen wij u om zo min mogelijk spullen mee te nemen.
  • Het is niet toegestaan te fotograferen in het paleis. Het Vredespaleis is beperkt toegankelijk voor kinderwagens, rolstoelen en rollators. Scootmobielen kunnen niet worden toegelaten.
  • Lees hier meer over onze aanpak om de gezondheid van onze medewerkers en die van onze gasten te beschermen (Engelse versie).

We zien er naar uit u te mogen verwelkomen in het Vredespaleis!

   
Kies de gewenste taal van uw rondleiding
Volwassenen
Kinderen t/m 7 jaar
Hoeveel van de opgegeven personen gebruiken een rolstoel of rollator (max. 2 per groep)