Vredespaleis

Rondleidingen

In verband met de verschillende activiteiten in het Vredespaleis is het momenteel niet mogelijk om een rondleiding te boeken. Wanneer dit weer mogelijk is zullen wij dit op onze sociale media en website aankondigen. Onze excuses, we hopen u snel weer te verwelkomen. Het Visitors Centre is wel open voor bezoekers.

 

Rondleiding Paleis
U bent vast nieuwsgierig naar wat zich achter de imposante façade van het Vredespaleis bevindt. De deuren van het Vredespaleis openen zich een aantal dagen per jaar voor het publiek. Een gids vertelt u over het gebouw, de instellingen die er gehuisvest zijn en de kunstwerken waarmee het paleis is aangekleed. Tijdens uw rondleiding neemt de gids u mee langs de Grote Rechtszaal, de Kleine Rechtszaal en de Japanse Zaal, zo krijgt u een impressie van de mooiste ruimtes in het gebouw. 

U kunt voor uw rondleiding van start gaat, luisteren naar een gratis audiotour in het Visitors Centre. Een ticket voor deze rondleiding door het Vredespaleis kost € 15,00 per persoon, de entree voor kinderen tot en met 7 jaar is gratis. De paleisronde is niet geschikt voor jonge kinderen. Deze bijzondere paleisbezoeken worden aangeboden in het Nederlands en Engels. Een groep bestaat uit maximaal 20 personen. De duur van de rondleiding is circa 50 tot 60 minuten, het bezoek aan het Visitors Centre duurt 30 à 40 minuten.

RondOm het Paleis 
Wij bieden u tevens de mogelijkheid om het terrein te verkennen. Tijdens een wandeling door de historische tuinen rondom het Vredespaleis krijgt u een goed beeld van de verschillende gebouwen op het terrein, hun bijzondere architectuur en de manier waarop ze met elkaar en de tuin samenhangen. Kunstwerken vertellen iets over de waarde van wat er in en om het Vredespaleis plaatsvindt. Deze wandeling rondom het Vredespaleis biedt u een bijzonder en verrassend perspectief! Boek voor deze rondleiding ‘RondOm Paleis’.

U kunt voor uw rondleiding van start gaat, luisteren naar een gratis audiotour in het Visitors Centre. Een ticket voor deze rondleiding kost € 12,50. Kinderen onder 8 jaar mogen gratis mee. Deze rondleiding vindt plaats rondom het paleis, het paleis zelf wordt niet bezocht. De duur van de rondleiding is circa 50 tot 60 minuten, het bezoek aan het Visitors Centre duurt 30 à 40 minuten. De tuinen zijn niet begaanbaar voor rolstoelen of scootmobielen.


Let op:

We zien er naar uit u te mogen verwelkomen in het Vredespaleis!

Klik hier om de beschikbaarheid te zien en tickets te boeken