Vredespaleis Vrede door Recht

Onderwijs

De Carnegie-Stichting vindt het belangrijk om de mogelijkheid Vrede te bewerkstelligen door middel van Recht(spraak), ook bij kinderen en jongeren onder de aandacht te brengen. In een speciaal ontvangst voor scholen wordt de geschiedenis van Vredespaleis en het werk dat de instellingen in het gebouw verrichten, op interactieve wijze voor het voetlicht gebracht. Het programma wordt in overleg met de begeleider zo nauwkeurig mogelijk afgestemd op het niveau van de groep.

Onderwijsgroepen worden ontvangen in het Visitors Centre door een medewerker van de Carnegie-Stichting. Als er geen rechtszittingen of andere bijzondere bijeenkomsten plaatsvinden, is de groep eveneens welkom in de entreehal van het Vredespaleis en in een van de rechtszalen.

Ontvangsten zijn het hele jaar door mogelijk op maandag tussen 8.30 en 16.00 uur. Van medio maart tot begin november bent u met uw leerlingen of studenten ook welkom op weekdagen om 8.30 uur en van november tot medio maart om 08.30 of om 10.00 uur. Een ontvangst duurt 75 minuten. De kosten van een bezoek zijn € 95,00 (prijswijzigingen voorbehouden). Maximale groepsgrootte is 23 leerlingen en twee begeleiders.

 

 

Reserveringsaanvraag

Gegevens contactpersoon
Naam
E-mail
Instelling
E-mail instelling
Telefoonnummer
Gegevens groep
Type groep
Aantal personen
Gemiddelde leeftijd
Eventuele bijzonderheden
Naam begeleider(s)
Gewenste taal
Datum bezoek
Gewenste tijd
Toelichting kader waarin het bezoek plaatsvindt