Vredespaleis

Kinderaudiotour

Stel, je hebt een boomhut in de tuin en op een dag zit je zus met haar vriendinnen in jouw hut. Wat zou je doen? In het Vredespaleis in Den Haag lossen rechters dit soort problemen op, maar dan tussen landen. Dagelijks werken zij aan vrede en aan het voorkomen van oorlog.
Maar hoe zorg je voor minder problemen en meer vrede in de wereld? Hoe helpen rechters daarbij en wat kun je zelf doen als je het ergens niet mee eens bent? Laat je door Maarten & Irene meenemen in de wereld van vrede en recht met de nieuwe kinderaudiotour in het Visitors Centre van het Vredespaleis. Ontdek samen hoe je rekening met elkaar kunt houden en hoe een ruzie tussen personen of tussen landen kan worden opgelost. Ook Maarten en Irene zelf moeten soms hun best doen om de vrede te bewaren…

Het Visitors Centre is geopend van dinsdag t/m zondag. Toegang tot het Visitors Centre en het gebruik van de audiotour zijn gratis. Tot 29 oktober is het Visitors Centre geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. Vanaf dinsdag 31 oktober zijn de openingstijden anders in verband met de winterperiode: van 11:00 uur tot 16:00 uur. Gesloten op Eerste en Tweede Kerstdag, Nieuwjaarsdag en Koningsdag.