Vredespaleis Vrede door Recht

Kunsthistorische rondleiding

10 November 2018

Maak kennis met de ontwerpers van het Vredespaleis

Exclusief arrangement met High Tea en een presentje na afloop

Op 10 november heeft u de mogelijkheid om samen met een kunsthistorica het Vredespaleis te bezichtigen. Tijdens deze rondleiding krijgt u uitleg over de ontwerpers die het interieur van het Vredespaleis decoreerden, de technieken die ze gebruikten, de stijlen die er zijn te zien en de betekenis van de kunstwerken.  

 

Detail van een tegeltableau in de achtergangen van het Vredespaleis, ontworpen door Herman Rosse

Na de tour kunt u van alle indrukken die u opdeed genieten tijdens een goed verzorgde High Tea bij Café Blossom, naast het Vredespaleis. Als herinnering krijgt u een decoratief blikje met verse koekjes mee, waarop verschillende tegeldesigns zijn afgebeeld.

U wordt tussen 9.30 en 9.45 in het Visitors Centre van het Vredespaleis verwacht. Daar beluistert u ter introductie eerst een audiotour, waarna u door de gids mee wordt genomen naar het Vredespaleis.

De tour start om 10 uur en duurt 1 uur en 25 minuten. Voertaal Nederlands. Kosten arrangement: €47.50 pp. Klik hier om een arrangement te boeken. Let bij het reserveren op dat u het Arrangement Kunsthistorische Rondleiding selecteert.

Wilt u liever deelnemen aan een tour zonder High Tea? Boek dan een losse Kunsthistorische tour om 12.20 uur. U wordt een half uur voordien verwacht in het Visitors Centre, waar u eerst de audiotour beluistert alvorens de gids u meeneemt naar het Vredespaleis. Selecteer hiervoor Kunst & Kunstnijverheid Rondleiding. De deelnemers van deze tours krijgen na afloop van de rondleiding het fraaie magazine over Herman Rosse cadeau. Kosten van deze rondleiding bedragen EUR 28.50 pp.