Vredespaleis Vrede door Recht

Kunsthistorische rondleiding

Maak kennis met de ontwerpers van het Vredespaleis

Exclusief arrangement met High Tea en een presentje na afloop

Op 5 en 6 januari heeft u de mogelijkheid om samen met een kunsthistorica het Vredespaleis te bezichtigen. Tijdens deze rondleiding krijgt u uitleg over de ontwerpers die het interieur van het Vredespaleis decoreerden, de technieken die ze gebruikten, de stijlen die er zijn te zien en de betekenis van de kunstwerken.  

Na de tour kunt u van alle indrukken die u opdeed genieten tijdens een goed verzorgde High Tea bij Café Blossom, naast het Vredespaleis. Als herinnering krijgt u een decoratief blikje met verse koekjes mee, waarop verschillende tegeldesigns zijn afgebeeld.

De tour duurt 1 uur en 25 minuten. Voertaal Nederlands. Kosten arrangement: €47.50 pp.

Er zijn verschillende starttijden.

Boekt u een arrangement om 10:00 uur, 12.30 of 13:50 uur? Dit is de tijd waarop u uiterlijk in het Visitors Centre van het Vredespaleis wordt verwacht. Daar beluistert u ter introductie eerst een audiotour, waarna u door de gids mee wordt genomen naar het Vredespaleis.

Boekt u een arrangement om 10.30? Dit is de tijd waarop u uiterlijk wordt verwacht bij Café Blossom, vlak naast het Vredespaleis. De dames van het Visitors Centre helpen u graag op weg als u het niet kunt vinden. Hier wordt uw High Tea geserveerd. U loopt na de High Tea terug naar het Visitors Centre voor de audiotour en de rondleiding. 

Klik hier om een arrangement te boeken. Let bij het reserveren op dat u het Arrangement Kunsthistorische Rondleiding selecteert.

Wilt u liever deelnemen aan een tour zonder High Tea? Boek dan een losse Kunsthistorische tour om 10.20 uur. Dit is de tijd waarop u wordt verwacht in het Visitors Centre, waar u eerst de audiotour beluistert alvorens de gids u meeneemt naar het Vredespaleis. Selecteer hiervoor KH-tour. De deelnemers van deze tours krijgen na afloop van de rondleiding het net gepubliceerde magazine over Herman Rosse cadeau.